Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Jeremy Camp τραγουδά για τον Χριστό





Ο Jeremy Camp είναι και αυτός απ' τους καλύτερους τραγουδιστές Χριστιανικής Μουσικής της Αμερικής. Έχει κυκλοφορήσει επτά άλμπουμς και πολλά τραγούδια του έγιναν νούμερο ένα στη λίστα με τα καλύτερα χριστιανικά τραγούδια της Αμερικής.

Ο Jeremy Camp παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα ενώ γνώριζε ότι, πιθανότατα, θα πέθαινε από καρκίνο. Είχε συγκλονιστεί από την πίστη της. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, ενώ ο καρκίνος της είχε αφαιρέσει όλες τις δυνάμεις πάλευε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου να υψώσει το χέρι της για να προσευχηθεί. Μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο έγραψε το τραγούδι « I still believe ».

Αυτό το βίντεο είναι απ' τα καλύτερα που έχουμε δεί.






ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!




Ο Ιερεμίας δεν παίζεται!


Απόσπασμα συνέντευξης του Jeremy Camp.

Δημοσιογράφος: Τί σε έχει διδάξει ο Θεός τελευταία;


Jeremy Camp : Ω φίλε μου, υπάρχει αυτή η γραφή που διαβάζω και αυτό που με διδάσκει είναι το εξής. Λοιπόν, μια μέρα η μικρή μου κόρη έτρεχε γύρω και έκανε σαν τρελή, και εγώ ήθελα απλά να κάτσει στα πόδια μου. Ήμουν σα να λέω « ηρέμησε παιδί μου απλά κάνε λίγη παρέα με τον μπαμπά, και αυτή ήταν σαν να λέει « Μπα όχι » και έτρεχε τριγύρω και τότε με χτύπησε ( η ιδέα ) και σκέφτομαι, « Φίλε, πόσες φορές κάνω και εγώ σαν τρελός, και ο Θεός είναι σαν να λέει, Ιερεμία, θέλω απλά να κάτσεις στα πόδια μου και να ηρεμήσεις. Θέλω απλά να είσαι ο γιός μου. Καί όπως η Μαρία με τη Μάρθα, όταν ο Ιησούς Χριστός πήγε να τους επισκεφτεί, η Μάρθα έτρεχε γύρω κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα, και η Μαρία απλά καθόταν στα πόδια του Ιησού. Και η Μάρθα ρωτά: Κύριε τί τρέχει; Η Μαρία δεν κάνει τίποτε. Και ο Ιησούς απαντά: Η Μαρία έχει πιάσει το νόημα. Άσ' την ήσυχη. Κάνει το σωστό ». Έτσι και εμείς θα έπρεπε να είμαστε μπροστά στον Χριστό να καθόμαστε στα πόδια του. Και ο Χριστός είναι σα να λέει « Εντάξει, ησύχασε, ηρέμησε ». Αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα. Πρέπει να αφήσω τον Κύριο να οδηγεί το πλοίο της ζωής μου και να μην προσπαθώ να έχω εγώ τον έλεγχο... Πρέπει να τον αναζητούμε, και να τον υπακούμε και να κάνουμε αυτό που μας κάλεσε να κάνουμε ».

όλη η συνέντευξη στη διεύθυνση

http://www.jesusfreakhideout.com/interwiews/jeremyCamp2006.asp